
Duonvaisio traškučiai su čili prieskoniais
-
- Trašku
- Saldu ir aštru
- Džiovinta vakuume
Duonvaisio "traškučiai" - skanu, trašku, gera sudėtis ir labai mažai aliejaus. Mūsų draugai Genuine Coconut, kurie sukūrė lengvą ir patogų būdą jauniems kokosams atidaryti, pristato naujieną - vakuume džiovintus duonvaisio traškučius. Džiovinant vaisius vakuume, panaudojamas labai mažas kiekis aliejaus, tad traškučiai išlaiko savo natūralų skonį ir naudingąsias savybes. Duonvaisio traškučiai išsiskiria saldžiu ir aštriu skoniu. Saldumas atsiranda iš paties vaisiaus, o aštrumas - iš Peri Peri Čili prieskonių.
Sudėtis: duonvaisis, augalinis aliejus (kokosų ir palmių), čili prieskoniai.
Geriausia iki: 2024.01.08
- Tinka veganams
- Skaidulų šaltinis
- Be konservantų
- Gausu Kalio
*Vaisiai sertifikuoti ir atitinka aukščiausius Europos Sąjungos nustatytus kokybės reikalavimus, tačiau nėra priskiriami ekologiškiems.